perjantai 12. elokuuta 2011

Samat materiaalit !

Ensimmäistä kertaa osallistuin samat materiaalit rinkiin. Se olikin kiva juttu.
Lisäkseni siinä ovat Eemeli, http://eemelike.blogspot.com/  ,Telihani  http://arkihani.blogspot.com/  , Granne  http://aavamaki.blogspot.com/ . Nyt taas paljastui osaamattomuuteni tään koneen kanssa, en osannut laittaa pelkkiä nimiä osoitteen alle..:) Kai se menee näinkin.

Ensimmäinen ajatus oli että onpas vaikea kun avasin kuoren, mutta niinpä se vain syntyi mukavasti...
Servetin kovetin servettilakalla ja leikkasin tähdet irti ja kimalletta reunoihin. Nauhaa käpristin tekstin reunalle ja kuvaankin . Kukkaset väritin "kissansilmä värillä ja muita "härpäkkeitä" laitoin kyllä paljon..  Sisäpuolellekin kaksi isointa tähteä..

Tässä ensin tarvikkeet:


Tässä aikaansaannos  :)


ja vielä sisäpuoli..


Seuraava kortti voi tulla vähän myöhässä kun olemme ensi viikon suunnistuksen MM-kisoja seuraamassa Ranskassa ja tyttäreni ja mieheni juoksevat rastiviikon samalla..

5 kommenttia:

 1. Sä keksit kivasti käyttää noita tähtiä.. Hieno kortti. Seuraavat materiaalit lähtivät tänään postiin, ovat sitten odottamassa kun palaat reissusta. ;)

  VastaaPoista
 2. Vau! Nuo tähdet on ihan mielettömän hienoja ja kiva kun olit saanut kukkasetkin käytettyä tähän jouluiseen teemaan :)

  VastaaPoista
 3. Oletpa ollut kekseliäs, hienosti tehty kortti kaikkiaan:))
  Mukavaa Ranskan reissua teille kaikille:))

  VastaaPoista
 4. Se se on tuo mummon virka, ja aina etusijalla:))
  Mukavaa että reissu meni hyvin:))

  VastaaPoista
 5. Tosikivasti olet tuota nauhaa käytellyt ja muitakin koristeita, punaiset kukat tuovat kivasti joulunväriä korttiin. Onnea reissuun!

  VastaaPoista