keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Lämmin halaus !

Pakkanen paukkuu, mummolla on kaksi pikkuista tämän viikon ilona... Voi kun askartelukaveri, huhtikuussa 5 vuotta täyttävä Elli on vatsataudin kourissa. Viime yö meni vessassa hypätessä ja jouduttiinhan lakanatkin yöllä vaihtamaan mummon ja papan sängystä. Tämä päivä kuluikin  häneltä sohvan nurkassa telkkaria katsellessa. Muutama paahdettu vaalea voileipä meni ainoastaan alas :( Toivottavasti huomenna on jo parempi olo ja eikä muut tulisi samaan tautiin...

Ja minä taas töpeksin ja tein vaikka kuinka monennen kerran vääränlaisen kortin Magnolia haasteeseen.  Kun kortti on valmis, huomaan etteihän siinä Magnoliaa olekkaan   :))
Tällainen kortti nyt kuitenkin valmistui. Kohokuvioin köynnöksen kortin reunaan ja hankasin vähän kukkia esiin hiekkapaperilla ja kukkien keskelle laitoin kullanväristä Pearls ainetta. Leima on Penny Blackin Cling. Kukkaset olen saanut joltakin toiselta askartelijalta...


Sisäpuolelle tein yksinkertaisen taskun johon mahtuu lahjakortti. Löysin tyttäreni firman logo tähden stanssina ja kokeilin sitä ja liimasin taskun päälle. En laittanut mitään tekstejä korttiin. Tämä käy monenlaiseksi kortiksi ja jokainen voi kirjoittaa mitä haluaa  :))


Toivottavasti vielä ehdin tehdä uuden kortin Magnolia haasteeseen... Perjantai iltana tulee vielä kaksi pikkuista lisää mummolaan.. Sitten on kaksi n. 1 vuotiasta ja neljä ja viisivuotiaat seurana äiteineen ♥♥♥♥.  Tulipas pitkä vuodatus  :)) Koittakaa kestää :)

2 kommenttia:

 1. Oi sinulla onkin oikein ruuhkaa, no mukavahan se välillä on viettää aikaa pikkuisten kanssa:)) Toivottavasti vatsatauti helpottaa eikä kaikki saa tartuntaa!
  Kaunis kortti ja hieno tuo kranssi tuolla reunoilla:))

  VastaaPoista
 2. Tämä leima on sitten niin ihana,oikein liikuttava!Ja kaunis on koko korttikin:)
  Voi ,voi kun tuota vatsatautia tuntuu taas pyörivän vähän joka puolella.Eilen koulussa meidänkin nuorimmaisen päälle oli kaveri oksentanut.Nyt jännätään,saiko Wiljami tartunnan.Hänellä kun on tuo diabetes,niin ei olekaan mikään pikkujuttu tuo oksutauti.Onneksi on siltä vielä vältytty.
  Kovasti paranemista toivon sinne pikku potilaalle ja toivon myös,ettette te muut sairastu.
  Mukavaa viikonloppua taudeista huolimatta:)

  VastaaPoista