keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Pirteää ja kesäistä

Tämän viikkoisessa P*skiksessa piti tehdä pirteää ja kesäistä. Onko tää mun kortti nyt niin pirteää, kun nallekin on torkuilla  :)) Mutta unikot kukkii, yhden unikon kohotin 3D-tarralla.Alareunaan laitoin Memory Boxin kukkaboordin.
Korttien teko on ollut viime aikoina NIIN helppoa, mistä lie taas johtuu ??? Varastossa on monta korttia odottamassa postausta. Hyvä niin, kun aina ei heti kerkiä näin kesällä askartelemaan.
Tänä viikonloppuna Jukolan viesti kutsuu lasten hoitajan merkeissä. Kolme tytärtä juoksee siellä...Yksi taitaa juosta venlojen viestin jälkeen vielä miesten viestissäkin...:)
Ensi viikko onkin sitten jännittävä viikko ja vielä juhannusviikkokin. Jospa aatonaattona saatais tuo isäntäkin jälleen entiseen kuntoonsa... ♥
Mukavaa ja lämpöistä viikkon jatkoa  kaikille !

9 kommenttia:

 1. Ihana ja niin hyväntuulinen kokonaisuus:))

  VastaaPoista
 2. Täähän saa hymyn huulille:)
  On teillä mahtavia naisia kun ne jaksavat aina metsäs rämpiä, tsemppiä vaan Jukolaan niin tyttärille kuin lastenhoitajallekin:))

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihanan suloinen ja hauska kortti samaan aikaan :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis ja ihanan hyväntuulinen :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä on söpö ja saa tosiaan iloiselle mielelle :)

  VastaaPoista
 6. Oi joi, onpas hellyyttävä ja ihanan kesäinen kortti:) Ettei Nallukka vaan olis Jukolan viestejä pellon laidalla hissukseen seurailemassa:)

  VastaaPoista