keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Vaalean punaista P*skista

P*skarteluhaaste 148 - Ninarskun haasteesa ei saanut käyttää pohjapaperia. Tein tällaisen telinekortin. Kuva on koukussa kortteihin Vip-sivuilla olevalta kollaasiarkilta. Kuvan reunoille laitoin Marthan leikkurilla leikattua pitsiä ja kuvan alapuolellle ruusupitsiä. Arkkikaupan onnea teksti ja sydän helmet kummallekkin puolelle ja kuvan yhteen nurkkaan.
Sisäpuolelle tai kuvassa maata vasten olevaan osaan teksti ja kukkasia ja lehtiä ympärille.
Kuvat ei taaskaan ole parhaimmasta päästä :)Isäntä se toipuu pienin askelin. Olen ollut seuraneitinä :)ja tuntuu olevan tärkeätä :)) Onneksi se onnistuu näin omassa perheyrityksessä... Työt voi tehdä vaikka yöllä :)
Tänään jo kävimme shoppailemassa yhden lahjakortin pois, eli hän istui ja minä valkkasin ja ehdotin mitä otettais. Shortsit ja t-paita sitten laitettiin kassiin. Sen jälkeen kävimme syömässä ulkona...♥
Meinaa isäntä jo tympääntyä paikoillaan oloon, kun ei jaksa eikä saakkaan mitään tehdä.
Vielä kun ensi viikon loppupuoli saadaan ohi, niin sitten rupeaa elämä normalisoitumaan. Ensin torstaina on naapurin hautajaiset ja sitten lauantaina äitipuoleni... Saa nähdä jaksaako isäntä lähteä haudoille vai tuleeko vain muistotilaisuuksiin.
Mutta kyllä tämä tästä !
Ja muuten , nukuin äsken päikkärit varmaan 1,5 tuntia, mitä en ole varmaankaan ikinä tehnyt..:) ♥

3 kommenttia:

  1. Kaunis kortti :) ihanaa ruusunauhaa!

    VastaaPoista
  2. Ihanan romanttinen - ruusunauha on kyllä upea ja viimeistelee koko kortin täydellisesti :)

    VastaaPoista