keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Kerroksia

Eilen leivoin vähän pääsiäisherkkuja ja samalla ajattelin paistaa mikrossa Cd-levyjä. Kerrankin huonosta muistista oli hyötyä :) En muistanut että levy piti laittaa vesilautaselle vaan laitoin sen talouspaperin päälle. Mikro päälle ja RITS RATS kipinöi.. Äkkiä auki luukku ja näin kaunista tuli muutamassa sekunnissa. Kuviot tuli ruskeiksi. Rätisytin mikroa vielä muutamilla cd:llä. En tiedä tykkääkö mikro tästä... mutta meillä on jo vanha ...:)

Levyn päälle laitoin vintage tytön , jonka stanssasin ympyräksi ja sen reunalle uudella Mariannen stanssilla reunuksen. Minun ei kyllä paranisi surffailla kenenkään blogeissa kun aina saan vinkkejä uusista jutuista ja sitten tietysti lankean..:))) Papruksesta tilasin sitten pyöreät, neliskulmaiset ja soikeat stanssit. Nää on kivoja, kun näillä voi stanssata kortin keskelle tuon reunuksen tai sitten erilliseksi, niinkuin kortissani.
Cd-levy ei seurakseen tarvinnut kuin kauniin pohjapaperin, ruusut ja lehtiä sekä tekstin.

Tällä osallistun P*skarteluhaaste#181 , joka on kerroksia.

8 kommenttia:

 1. Upee kortti!
  En oo kuullukkaa tommosest CD-levyn paistamisest mikrossa, täytyypä ottaa vanha mikro käyttöön.
  Niin ja onnea! Voitit mun 5vuotistaiteilijajuhlahaasteen arvonnassa yllätyspalkinnon joka yllättää sut just sillo ku et enää odottanutkaan :) meinaan mulla on tapana unohtaa postittaa kirjeitä että muistuta ellet vappuun mennessä oo sitä yllätystä multa saanu

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti! Minkä värinen siitä cd-levystä tulee, jos laittaa vesilautaselle?

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti. Ihanaa Pääsiäisen aikaa Sinulle.

  VastaaPoista
 4. Olen kuule hukannu sun osottees jos laittasit sen sähköpostiini niin voin lähettää sen sun palkintos. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis kortti:) Uskalsit sitten uhmata mikroasikin ilman vettä...hui..hui.Ritisee se siellä lautasellakin ja "haisee"!!
  Pitääköhän munkin mennä tuonne Papruksen sivulle?
  Niin ja onnea sinulle , taas jämähti voitto;-DD

  VastaaPoista