perjantai 15. marraskuuta 2013

Messuilta palattu

Kylläpä olikin kiva päivä messuilla ystäväni Tiitan kanssa. Muutama blogituttu tuli pikaisesti tavattua. Kaikenlaista tavaraa kertyi kassiin, en taida edes kehdata kuvata...:) Taisi mopo  vähän karata :))  Mitäs ei ole meillä täällä askartelukauppaa... Pikkuhiljaa sitten paljastan mitä olen hankkinut, kun olen saanut tehtyä niistä ja niillä jotain  :)


Tantta-haaaste #4 Ainon tekemä kortti Tantta, joka ei epäröi pääsi meille arvonnan päättämänä Tantta #3 seuraksi. Samalla tuli uuteen korttiin aineksia, kahvikupin vain lisäsin.


Tantta, joka ei epäröi ( Ainon tekemä)

Tantan kahvihammasta kolottaa ( Minun versio Ainon lähettämistä aineista )

 

5 kommenttia:

 1. Hienosti olet taas sommitellut, mitäpä jos vielä linkittäisit kahvihammas-haasteeseenkin, niin olisi kiva. :)

  VastaaPoista
 2. Tulin vasta kotiin meissuilta. 15 tunnin päivä! Selkä oli kipeä! Ostoksia tuli tehtyä. Olisi ollut ihan kiva tavata.

  VastaaPoista
 3. Kiva oli ihan yllättäen tavata :-) Taisi juu rouvalta mopo karata käsistä kasseista päätellen. Minä pidin ihan ---siis aika--- tiukasti pussin nyöriä kiinni ja kaikki sopi yhteen kassiin, kait katsoit kassin koon?
  Mukavaa viikonloppua :-))

  VastaaPoista
 4. Huomasin Macan blogista, että sinun blogissasi kerrotaan palanneesi messuilta. Tulin tänne.
  Itse en nyt päässyt messuille. Toivon hartaasti että kuvaat, mitä sieltä löysit! Minäkään en juuri pääse askartelukauppaan. Olisin myös hankkinut sieltä paljon. Ei sitä saa päivitellä jos hankkii silloin kun materiaaleja on tarjolla!!
  Ihana kahvikortti!
  Täällä on tosi kauniita enkelikortteja.

  VastaaPoista
 5. Minä olin tänään messuilla ja siellähän oli vaikka mitä ihanaa. Askartelutavaraa ostin tosi vähän, mutta muuta sitten enemmänkin, mm. elämäni ensimmäisen kunnon hatun:)

  VastaaPoista