keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Ripaus punaista

Askartelupaja haastaa haaste#28 on värihaaste: Käytä ruskean sävyjä ja ripaus punaista.
Eilen kokosin kortin ja vasta nyt kerkesin koneelle laittamaan.
 Koko päivän olen istunut kuitenkin koneen ääressä ja sain kaikki vuodenvaihteen pakolliset paperityöt tehdyiksi.
Haastekorttini on vaihteeksi joulukortti :)Hilun sivuilla olen ihastellut jämäpapereista tehtyjä kortteja. Edellisestä kortista jäi vähän leveämpiä jämiä ja niimpä en tarvinnut kuin 3 palasta. Minullahan mielikuvitus rupesi taas laukkaamaan ja eihän kortista tullut sinnepäinkään samanlaista, mutta tokko tarvitseekaan. Sainpahan palaset käyttöön :)

Tällainen minun ensimmäisestä jämästä tuli :)
6 kommenttia:

 1. Ai miten tykkäänkäyttämästäsi punaisesta ja ruskeasta. Kaunis kortti muutenkin. Jämäkortti on myös tosi kaunis. Ei uskoisi jämiksi;)

  VastaaPoista
 2. Hienoja kortteja teit:-)) On sinulla uskomattoman isoja jämäsuikaleita ;-D

  VastaaPoista
 3. Kauniita ovat molemmat,niin haasteeseen tehty kuin jämäkorttikin! Pitäisi tehdä just noin, että jämät heti samantien kortiksi.
  Kiitos osallistumisesta haasteeseen.

  VastaaPoista
 4. UPEAT KORTIT!!! Tarvis kanssa keskittyä noihin jämäpapereihin.. Sain hyvän idean askartelevalta ystävältäni, että jos käyttää papereita jostain paperikosta, kannattaa siitä jäävät jämäpaperit säilyttää paperikon välissä, näin ne tulee paremmin käyttöön! Musta tosi hyvä vihje. Helpottaa tilannetta huomattavasti! Siitä huolimatta jämäpaperilaatikko pursuaa.. joten tarviskos haastaa itsensä käyttämään ensin jämäpapereita ja sitten vasta paperikkojen kimppuun:)

  VastaaPoista
 5. Todella upeita kortteja! Ja todellakin jämäpäpereista saa tehtyä kauniiita kortteja, siitä hyvänä esimerkkinä tuo sinun tekemä kortti! Eikä kukaan voi päälle päin tietää, että onko se tehty jämäpapruista....Minulla on jämäpapereita varten yksi irtokarkkirasia, josta voi tarpeen tullen ottaa käyttöön sopivan paprunpalan....

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa mukaan Haitarikirja Helmikuuhun: http://tatipunainen.blogspot.fi/search/label/haitarikirja%20helmikuu

  VastaaPoista