sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Terveisiä Italiasta !

Terveiset täältä Italiasta! Viikko oltiin vuoristossa ilman wlania. Nyt ollaan Garda järven pohjoispuolella upeissa maisemissa Ledro järven rannalla.

Alku oli hankalaa, isännän lääkkeet jäi kotiin, mutta onneksi on netissä reseptit, niin sai uudet lääkkeet Tampereelta matkan varrelta.
Venetsiaan saavuttaessa auton vuokrauksessa ilmeni , että ajokorttikin jäi kotiin. Eihän vuokrauksesta sillä varauksella tullut mitään. Eivätkä suostuneet muuttamaan tyttären nimiin sitä varausta vaan olisi pitänyt tehdä uusi ja pyysivät Mondeosta kahdesta viikosta 2000 euroa kun alkuperäinen olisi ollut 700 euroa. Autovuokraamo oli HERTZ ja ikinä ei käytetä sitä enää...
Sitten saatiin uusi auto varattua seuraavaksi päiväksi tyttären nimellä ja sitä haettaessa  tyttären kortilla ei ollut tarpeeksi katetta kun oli jo majoitus ym maksuja maksellut visalla. Luottomäärää saatiin onneksi muutettua ja nyt ollaan sitten Audilla ajeltu täällä.
Aluksi oltiin Venetsiassa pari päivää.. hienoja erilaisia paikkoja oli sielläkin.
Elli luotsasi tarkasti meidät Sprintti-kisan kilpailukeskukseen läpi Venetsian kapeitten kujien.


Venetsiaan hukkui myös Ellin reppu jossa oli suunnistuskamaa ja pehmolelu. Elli ja pappa syyttelivät toisiaan, kumpi sen hukkasi :)

Vuoristossa oltiin Asiagon kylässä ja ukkoskuuroja oli runsaasti. Ilma oli viileähköä
aina kun aurinko ei paistanut.
Kisat menivät meidän porukalta onnistuneesti läpi. Oli kulemma vaikeita maastoja. Eikä onnistuttu suomalaisten kannustuksessa, kun mitaleitta jäätin...:(


E

Ukkoskuuro on taas päällä. Uskomattoman sitkeästi ne nyt pyörii pohjois Italian päällä. Varmaan joka päivä on ukkostanut.
Pitsalla käytiin hotellin alakerrassa heti saavuttuamme ja tytöilä oli kiire uimaan altaaseen vaikka hieman satoikin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti