lauantai 21. helmikuuta 2015

Talven lumiukot

Kerittiinpä Ellin ja Iidan kanssa tekemään tämän talven lumiukotkin.  Intoa täynnä tytöt pyörittelivät palloja ja toivat pulkalla lunta.  Lumi oli vaan niin märkää ja painavaa, ettei mummokaan jaksanut nostaa palloja , vaan pappa kutsuttiin apuun. Ei ole mummolla puhti vielä normaali :))   Porkkanoitakaan ei enää mummon kaapista löytynyt vaan tehtiin nenä paksusta oksasta.
Maanantaina lähdetään Alicanten suuntaan suunnistamaan maajoukkueen ja oman seuran suunnistajien kanssa.. Ukot ovat varmaan sitten sulaneet, kun kotiin palaamme... Mutta ovatpahan jonkin aikaa ohikulkijoiden ilona  :)
Iida tomerana ilmoitti, että opettaa mummoa siellä suunnistamaan :)
Onneksi flunssakin on helpottanut, vaikka vielä jotain oireita onkin..
Tytöt olivat hoidossa tänään, kun äitinsä oli Valkeakoskella hiihtosuunnistamassa. Hän suunnistikin hyvin saaden sarjassaan SM-hopeaa :)  Huomennakin tytöt tulevat vähäksi aikaa hoitoon, kun äiti meneee hiihtämään korpihiihtoa.
Olen ajastanut blogiin joitain aiemmin tekemiäni kortteja, ettei ole ihan hiljaista täällä.
Yritän myös laittaa kuvia sieltä perä nurkilta  :) 
 Nämä suunnistusreissut on kyllä niin antoisia matkoja.  Ei kyllä moneen sellaiseen paikkaan osaisi tavallisella matkalla mennä, kuin näillä mennään...  Vaikka nämä on kyllä sellaisia tukka putkella matkoja, 
Päivä kuluu yleensä näin : aamupala,  aamupäivän harjoitus, pikainen kaupassa käynti, ruoan valmistus,ruokailu, pieni lepohetki, iltapäivän harjoitus, ruoan teko, ruokailu ja iltapalan teko.   Väliin sitten lasten kanssa touhuilua, tiskausta, siivoilua,  Meidän majapaikassa näkyy olevan vapaa kylpylän käyttö....Sielläkin varmaan luppoaikaa kuluu...Sanoin tytöille, että otan myös väritettäviä leimakuvia mukaan... :) 
Ihanaa kun vielä on sellaisessa kunnossa, että papan kanssa jaksetaan ja toivottavasti jatkuukin näin pitkään  ♥


2 kommenttia:

  1. Meiltä ovat lumet jo sulanneet. Minä tein mökillä mm. haravointihommia ja lapiotakin käytin.
    Hyvää matkaa!

    VastaaPoista
  2. Hauskat kuvat ja upeat lumiukot. Ihanaa matkaa teille.

    VastaaPoista