torstai 21. toukokuuta 2015

Kaikenlaista puuhailua

Päijänteen pinta on ennätyskorkealla. Jäitten päältä aloitettu laituri tekeleen palkki on vesirajassa.Nytpä on taas kiireistä menoa :)  Mökillä on aloitettu  puusavottaa, huomenna pitäisi taas jatkaa...


Innostuin kokeilemaan huovutusta Joki langasta. Kudoin valtavan suuret tossut, jonkä pyöritin kaksi kertaa pyyhkeen kanssa 40 asteen hienopesussa. Hyvin huopui. Virkkasin koristeeksi ruusut. Näihin pitäisi vielä laittaa pohjat. Ohjeessa ne oli virkattu, mutta ajattelin laittaa ne huovasta, jota kävin ostamassa paikallisesta huopatehtaasta.


Heinolan pipertäjät tulivat hoitoon viikonlopuksi ja toivat mummolle äitienpäiväksi tekemänsä kassin. Laitankin sukkakutimet tähän, niin on nopea ottaa mukaan, kun jonnekin lähtee :)
Tässä on piirretty mummo ja pappa. Papalla ruutupaita, kun pitää useasti sellaista päällään :) :)
Hieno on :) ♥Sain taulunkin , jossa on kaikki kahdeksan ihanaa lastenlastani. ♥  Kuva on parin vuoden takaa  mökin grillikatoksesta.  Harvoin saa kaikki samaan kuvaan :)


Eilen olin viemässä tyttöjä, Elliä ja Iidaa yleisurheilu kilpailuihin. Lajeina oli kävely ja Ellillä kuula ja Iidalla pallonheitto. Kävelin Iidan rinnalla ratakierroksen ja katsoin taakseni, joko Elli saa meidät kiinni ( hänen matka kun oli 600 metriä.)  En huomannut vesiestemonttua, vaan astuin siihen ja lensin rähmälleni. Onneksi oli kovat luut :) :) Ei tullut kuin ruhje polveen ja kumpaankin peukalon kämmenluuhun sattui. Vasen vähän vihottelee, eikä ota kierrettä . Kyllä se siitä nopeasti varmaan paranee, kai se vähän venähti tai tärähti.
4 kommenttia:

 1. Kaikkea sattuu! Mutta kassi on hieno, kyllä mummon kelpaa!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo kuva lapsistakin, pituusjärjestyksessä!

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo kuva lapsistakin, pituusjärjestyksessä!

  VastaaPoista
 4. Hurmaava tuo kassi ja ihanat tossukat. Kivoja kuvia olet ottanut.

  VastaaPoista