keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Joulusukkia

Kotona ollaan taas. Kyllä olikin hyytävä kotiinpaluu ja varmasti ikimuistoinen. Helsingissä oli jo kylmää ja tuulista lumisadetta ja lämpötilaero lähtömaasta 45 astetta.
Kotiin kun päästiin eilen illalla, sisällä odotti 4 asteiset huoneet. Pannuhuoneesta tulvi ulos vettä, vesipumppu oli haljennut, eikä vettä tullut raanoista. Toivottavasti ei muuta vahinkoa aiheutunut. Oli ollut liian kovia pakkasia  :(
Nukuin takki ja hattu päässä ja Isäntä nukkui saunan lauteilla :)
Nyt jo naurattaa :) :) :)
Vesilaitoksen miehet kävivät aamulla laittamassa uuden pumpun ja nyt patterit lämpiää ja on lämpö jo noussut 17 asteeseen. Sauna lämpiää, mutta minua nukuttaa jo kamalasti. Täytyy yrittää vaan valvoa ja saada aikaeroa kiinni.

Tavoitteenani oli tehdä kaikille 18 läheiselle sukat pukinpakettiin ja onnistuin siinä. ♥  Muutamat annoin hyväntekeväisyyteen ja vieläkin on jotain jäljellä.

Tässä kuvia tyttärien perheille menneistä sukista.
Pojan perheen sukat unohdin kiireessä kuvata.
Ihanaa päästä taas askartelujen ääreen ♥  Kunhan saan itseni lämpimäksi. Toivottavasti en saa flunssaa tästä kylmäkuurista.  6 kommenttia:

 1. Onpas ollut melkoinen kotiinpaluu! Ihania sukkia :)

  VastaaPoista
 2. Huh huh mikä kotiin paluu, onneksi kaikki nyt hyvin! Olet ahertanut oikein urakalla sukkien kanssa ja komeita ovat! Mulla jäi kokonaan kuvaamatta Joululahjasukat;)

  VastaaPoista
 3. No onpas ollut ikävä yllätys. Mutta komeita sukkia!

  VastaaPoista
 4. Mahdottoman sukkamäärän ehdit sittenkin tekemään:-)) Oli varmaan järkytys tulla kotiin, toivottavasti ette nyt sairastu.

  VastaaPoista
 5. Auts, onpas omlutkin aikamoinen kotiin paluu. Mutta mistä näistä keleistä aina etukäteen tietää. Toivottavasti ei vesi aiheuttanut pahempia vahinkoja.

  VastaaPoista
 6. Onpa ollut kokemus tulla kotiin. Konkreettisesti olet kokenut meillä olevan kylmyyden. Teretuloa toivottelen kokemastasi huolimatta. Kyllä kun taas saat kodin normilämpöön ja sormet ja varpaat sulamaan niin kaikki luistaa entiseen malliin taas.

  Olet kyllä ollut superhyper ahkerana. Kauniita sukkia olet tehnyt. Nuo yhdet on pakko olla ylipolven yltävät ihanuudet. Itse en saa oikein mitään aikaan. Lahjoitin jo hamstraamiani lankoja ahkerille käsille kaksi muovipussillista ja voinpa sanoa, että tuli kevyt olo.

  VastaaPoista