perjantai 3. kesäkuuta 2016

Heinolassa oleilua

Eilen illalla saavuimme Heinolaan Jesseä ja Janettea kaitsemaan. Vanhempansa kun lähtivät Kroatiaan pienelle lomareissulle.
Tanään osuikin täällä olemaan markkinat ja niinpä viestittelimme Hilun kanssa ja tapasimme torilla. Kiva oli pitkästä aikaa nähdä ja tarinoida :) Taisi siinä pari tuntia vierähtää torikahvilassa istuen.
Hilkka oli tehnyt upeita patalappuja ja yllätti minut antamalla kaksi taidokkaasti tehtyä patalappua minulle. KIITOS vielä tuhannesti näistä  ❤Täällä lapsilla on uusi koira, tämännäköinen velikulta :)
Hän joutui olemaan paljon yksin tänään ja oli kovin riehakkaalla tuulella karaten pariin otteeseen. ☺Kävimme Kärkkäisellä tutkimassa tavaroita ja näin vähällä selvisin :)


Sitten päätimme käydä myös Orimattilassa Megamarketissa ja minusta se on kyllä liian mainostettu kauppa. Ei löytynyt tai tarttunut mitään matkaan  :)

Aamulla menemme Jessen kanssa kevätjuhlaan ja sen jälkeen suuntaamme kotiin ja valmistujaisjuhliin ja sitten Päijänteen rannalle. Kelit vaan taitaa viiletä, muttei se haittaa...kunhan ei sada...on vaan hyvä työilma.

Mukavaa viikonloppua kaikille !

2 kommenttia:

  1. Kaupoista tahtoo tulla mukaan kaikkea kivaa. Mukavaa yhdessäoloa!

    VastaaPoista
  2. Onpa ollutkin kiva reissu.
    Ihanaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista