Tässä Katjan, Tanjan ja Siirin kortit

Tässä  Jonnan, Tiinan ja Marja-Riitan kortit

Tässä Päivin, Satun ja TiinaT.n kortit

Kiitos kaikille kivasta vaihdosta ja Tiina H.lle järjestämisestä !

Viron Veteraanien MM-suunnistusmatka on onnellisesti ohi. Toinen tyttäristä oli 4. sprintissä 35 vuotiaissa ja eihän tuo mitalikaan kauaksi jäänyt. Pronssi 28 sek ja hopea 32 sekunnin päähän. Hyvä sijoitus kuitenkin. Toinen tyttäristä  oli 15 sarjassaan.
Muille matkoille ei kerinneet osallistumaan kun koulut alkoivat ja piti kiirehtiä kotiin.
Elli myös juoksi kansallisen kisan 10 vuotiaissa ja oli kumpanakin päivänä 3.  Hyvät sijoitukset kun hän saa juosta vielä ensi kesänäkin samassa sarjassa.