perjantai 25. marraskuuta 2016

Vaihteeksi onnittelukortti

Leila on haastanut tekemään onnittelukortteja. Minun kortissani on pohjapaperin tilalla kangasta.  Ei muuta kuin kuva päälle, pitsit ja tekstit. Eikä tarvinnut edes kimalleliimaa. Ei se kankaan kanssa olisi sopinutkaan :)
Olimme isännän kanssa Peurungassa pikku lomasella. Saimme lapsiltamme viime keväänä lahjakortin ja vasta nyt kerkisimme käyttää sen. Mukavaa oli :) Uiskentelimme ja illalla tanssimme Sinitaivaan tahdittamana. On kyllä hyvä orkka, hyvin tanssittavaa musiikkia soittaa.. Ja ne huilun ja klarinetin soitot...ihanaa kuultavaa...  Koitimme myös laulaa karaokea, mutta en pystynyt kuin kaksi matalalta menevää laulua laulamaan. Sen verran oli kurkku vielä flunssan jäljiltä käheänä.
Kotona hommat edelleen vaiheessa, kun saisin tuon yläkerran tavarat vielä setvittyä. On se vaan vaikea luopua ylimääräisestä. Kaikki on olevinaan vielä hyvää ja tarpeellista, vaikka et varmasti enää niitä käytä :)
Olen antanut itselleni urakan, että ensi viikon aikana pitää saada kaikki tavarat järjestykseen :) :) :)  Paitsi tuo työhuoneeni, se jää viimeiseksi...1 kommentti:

  1. Oi kun helluunen kortti! Kiitos osallistumisesta haasteeseeni ja hyvää marraskuun loppua.

    VastaaPoista