sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Ihanaa postia Enkulilta

Sain jo jonkin aikaa sitten Enkulilta kaksi ihanaa Atc-korttia, jotka tällä kertaa vaihdoimme. Minä olin aivan unohtanut laittaa nämä tänne ja kiittää Enkulia. Upeat, taidokkaat kortit sain taas kokoelmaani ♥ Kiitos tuhannesti näistä  ja muista lisukkeista ♥Kevään ensimmäinen


Talvipiilo

Eilen olimme Meiju Suvasta kuuntelemassa ja tanssimassa. Voitin liput meille Fb:n arvonnassa. Jotenkin tuntui että musiikki oli kaikki samaa rytmiä :) Kaikki kappaleet melkein sai mennä samoilla askelilla lukuunottamatta yhtä valssi ja yhtä tango settiä. Muttä hyvät hiet sai pintaan ja kävi hyvästä kuntoilusta :)


Sunnuntai päivä on mennyt Iidan kanssa touhutessa ja hiihtoja katsellessa.


Iida on laittanut pikku timanttihelmiä Frozen tauluun. Uusi , kiva juttu tämä diamond kirjonta :)Tällainen pitäisi valmistua :)

Täytyihän viikonlopuksi tulppaani kimppukin saada :)Ai niin, minä tein kaksi korttia johonkin haasteeseen, missä sai tuunata vanhoja Atc-kortteja. Nyt en löydä mistään, mikä haaste se oli :)  Kyllä täytyy sanoa ,että vanhuus ei tuu yksin, kun jo Enkulinkin  kortit unohdin :) :)

Mutta mukavaa tulevaa viikkoa kuitenkin toivottelen ! ♥


1 kommentti:

  1. Onpa ihana tuollainen timanttikirjontatyö. Iida on todella keskittyneen näköinen. Mistä tuollaisia helmitöitä saa? Mimosakin varmasti tykkäisi tuollaisesta näpräämisestä

    VastaaPoista