tiistai 21. helmikuuta 2017

Aika rientää

Silpputehtaan laajennusosan TJK-haasteessa aika rientää.
Minulla oli jo varmaan vuoden lojuneet nämä kaksi kortin alkua pöydällä. Nyt lisäilin niihin rattaita ym koristetta ja näillä nyt mennään haaste 7:ään ja 8 :aan.


Aika rientää 1/2

Aika rientää 2/2

Olen taistellut flunssaa vastaan monta päivää. Vitamiineja on mennyt vatsaan aika läjä.  Nuhan sain selätettyä ja tänään on ollut huono olo koko päivän. Ihan kuin kohta yrjöäisi :(   Onneksi ei ole sänkyyn kaatanut, paitsi pienille päikyille :)   En ole kyllä jaksanut kuin istuen tehdä kaikenlaista.
Ei nyt saisi tulla mihinkään tautiin, kun reissuunkin pitäisi lauantaina lähteä.

8 kommenttia:

 1. Hienoja kortteja. Toivottavasti ei noro iske,eikä mikään muukaan tauti.☺

  VastaaPoista
 2. Kivat kortit oot tehnyt. Itsekin pitkästä aikaa osallistun TJK haasteeseen kun alan heräilemään talviunilta. Voi hitsi, pikaista paranemista, kuulin juuri radiosta että nyt on paljon vatsatautia (noro-virusta) liikkeellä, ja se tarttuu helposti. Joka kevättalvinen vitsaus. Viime vuonna mulla oli 2 vkoa kestävä ripuli ja se oli aivan kauheata

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti paranet ennen reissua. Jos flunssa selätetty. Vatsatauti yleensä kestää vähemmän mutta eihän se hyvä ole suunnistamaan lähteä puolikuntoisena, voi tulla jälkitauteja. Tähän sopiikin vanha sanonta: "vahinko ei tule kello kaulassa" :( Lähetän voima-ajatuksia sulle <3

  VastaaPoista
 4. Hieno vastaus haasteeseen! Toivottavasti paranette pian ja perusteellisesti!

  VastaaPoista
 5. Hieno vastaus haasteeseen! Toivottavasti paranette pian ja perusteellisesti!

  VastaaPoista
 6. Nyt olen ollut "omatoiminen" tai "luvattomissa hommissa" saat itse päättää. Nappasin tuon 1/2 kuvan ja tein siitä sulle bloginapin tuonne Silpputehtaan laajennusosaan. Vaihdetaan kuva jos et halua, että se on siellä. Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 7. Yritin lähettää sinulle latausohjeen sähköpostiin, mutta sinne tuli "viesti estettiin" en siis saanut sitä lähetettyä.

  VastaaPoista