torstai 20. huhtikuuta 2017

Ulkonäköpaineita

Nyt vaan ei kerkiä mitään askartelemaan  :(
Heräsin aikaisin ja viimeistelin kaksi kesken jäänyttä korttia Silpputehtaan haasteeseen, ulkonäköpaineita. Lisäilin pöydälle jääneitä koristeita ja oksan vaan kortteihin. Näillä nyt kiireen keskellä mennään.
TJK-ulkonäköpaineita 1/2

TJK-ulkonäköpaineita 2/2  Varattu


Yläkerta on meillä saanut uuden maalin ja tapetit. Vielä kun kerkiän saada tavarat paikoilleen ja karsituksi liiat pois, niin laitan kuviakin. Hieno tuli ja valostui kummasti kun tummunut kattopaneelikin maalattiin valkoiseksi.
Eilen oli puutarhuri leikkaamassa ylisuureksi kasvaneen tuijan parvekkeen edestä pienemmäksi. Samalla karsimme sireeni puskatkin siistimmiksi. Ulkohommiakin jo olisi paljon tässä työsiirtolassa :)

Illalla olimme Isännän kanssa pimeään asti tekemässä laituria valmiimmaksi jäältä käsin.

Täytyy nyt ahnehtia noita töitä kun tiistaina lähdemme lauleskelemaan Fuengiroolaan Isännän lahja reissulle. Pyöreitä kun tuli täyteen vähän aikaa sitten.
Päijänne on vielä jääpeitteessä. Varmaan kun palaamme kotiin kahden viikon päästä, niin se jo lainehtii ♥

Kaunista ja mukavaa päivää kaikille !5 kommenttia:

 1. Hienoja kortteja saat aikaan kiireessäkin! Kiitos!
  Ihna lupaus kesästä noissa kuvissa. Rempat ovat aina virkistäviä, varsinkin onnistuessaan. Antoisaa reissua teille! Onnittelut isännälle näin jälkikäteen!

  VastaaPoista
 2. Hienot kortit silti ehdit rakentaa valmiiksi:-)
  Näköjään teillä vielä jää kestää, hieno tulee laiturista!!
  Mukavaa reissua teille, se onkin kevät sitten kun palaatte :-)

  VastaaPoista
 3. Kortit hienoja vaikka kiireessä teitkin;) Meiltä täällä on jo jäät lähteneet ja ensimmäiset veneetkin jo vesillä;) Laiturista tulee komea! Hyvää matkaa teille ♥

  VastaaPoista
 4. Mulla on ollut pää niin ajatuksia täynnä että nyt vasta muistin, että munhan piti katsoa vielä yksi kortti sen keijun tilalle. Tää olis ihastiin ja osasyy on se, etten mitenkään keksi mitä sälää mukaan laittaisin. Olisko sulla jotain toiveita?na TJK-ulkonäköpaineita 2/2. En ole vielä sunkaan kortteja laittanut postiin kun en mitenkään keksi mitä sälää laittaisin. Olisko sulla jotain toiveita?

  VastaaPoista
 5. Hups, meni tekstit vähän sekaisin.... Siis tässä näppämistössä on jotain leikkaa liimaa pikanäppäimiä jota painan välillä vahingossa enkä huomannut virhettä ennen kuin painoin enteriä :D

  VastaaPoista