keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Hattukauppa

Muistin että Silpputehtaalla tehdään hattuja :)
Olen maalannut mökillä ulkovessaa ja otin kaikki lasten piirustukset pois. Yksi tyttären maalaama vesiväri piirustus 30 vuoden takaa oli mennyt rikki ja muutenkin mennyt huonoksi. Silppusin sen Atc-kortti pohjiksi. Niistä tulikin hienoja. Käytin yhden kiiltokuva arkin kokonaan ja sainkin kahdeksan korttia. Höyhenillä leikin myös :)
Kivaa oli tehdä näitä :) En ole koskaan tehnyt näin isoa sarjaa.
Hattukauppa 1/8  Varattu

Hattukauppa 2/8  Varattu

Hattukauppa 3/8

Hattukauppa 4/8

Hattukauppa 5/8

Hattukauppa 6/8

Hattukauppa 7/8
Hattukauppa 8/8

Tässä olikin pari parempaa päivää, mutta eilen menin syömään yhden Vilhelmin mökillä ja eikös se sappi taas suuttunut :(  Oli jo niin hyvä olo että mietin, josko oltaisiin käyty koittamassa ,miten tanssi sujuu.  Kokeilematta jäi.
On se jännä kun ei tiedä mitä uskaltaa suuhunsa laittaa. Hyvin suppea on laji varasto. Vielä kun näyttäisi siltä että vehnä ja ruiskin tulevat kiellettyjen listalle :(  Vasta aineet ainakin olivat sen verran koholla.
Nyt on taas vähän parempi olo onneksi.


Ihanaa juhannuksen odottelua ja Mukavaa jussia kaikille !


5 kommenttia:

 1. Oi miten koreita hattuja! Voi miten sinun kävi harmi, tanssit olisivat olleet varmasti mieluisat. Hyvää Juhannusta myös sinulle ♥

  VastaaPoista
 2. OOOOH mitä ihanuuksia olet tehnyt. Upeasti sopivat kuvat taustoihin ja upeita hattuja on neitosilla. Voi kunpa saisin jotain minäkin aikaan.

  Oikein Ihanaa Juhannusta Sinulle

  VastaaPoista
 3. Upea sarja! Kiitos osallistumisesta!

  VastaaPoista
 4. Todella upea valikoima hattuja on kaupassasi ollut. Aivan mainioita kortteja.

  VastaaPoista