torstai 7. kesäkuuta 2018

Kesän kukkaistytöt

En yleensä tee monen kortin sarjoja, mutta nyt oli niin ihania kiiltokuvia arkillinen, että tein kaikki samantien korteiksi.
Pohjat minulla oli jo valmiina ja niistä vain jatkoin korttien tekoa :)
Kiva oli tehdä näitä ...
Ilmat ovat olleet viileämpiä ja olemme olleet kotona ja pihalla olenkin sitten touhunnut kaikenlaista. Välillä vaan askartelua ja lauluakin sisällä huiliessa :)

Kukkaistyttö 1/9  Varattu

Kukkaistyttö 2/9

Kukkaistyttö 3/9 Varattu

Kukkaistyttö 4/9 Varattu

Kukkaistyttö 5/9 Varattu

Kukkaistyttö 6/9

Kukkaistyttö 7/9  Varattu

Kukkaistyttö 8/9

Kukkaistyttö 9/9 Varattu

Pienimmät lapsenlapset ovat olleet leireilemässä tämän viikon. Harmi vaan kun kelit juuri kylmenivät. Teltassakaan ei varmaan ole niin kiva yöpyä...
Tänään leirit sitten loppuvatkin.
Mukavaa loppuviikkoa kaikille !

5 kommenttia:

 1. Oi miten suloisia kortteja, niin ihania kaikki♥ Toivottavasti pikkuisilla ei ollut kovin kylmä telttailla, onneksi usein teltoissa lämpöä riittää kun on monta nukkujaa vierekkäin ja hyvät makuupussit:) Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniita kortteja. Kun ilmat on liian kylmiä tai liian kuumia on tämä korttien teko muuten vallan ihanaa, ja onhan se muutenkin. Hienoja töitä sinulla. Kiiltokuvista herää niin kivoja muistoja ja niistä saa ihan parasta materiaalia kortteihin.

  Minullakin kytee yksi idea korttien askarteluun. Sain kasan matskua ihan sattumalta ja siihenkin voisi ottaa mukaan kiiltokuvat. Saapi nähdä, ehkä tulee blogipostaus jossain kohtaa.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana blogi täällä. Laitoin heti itselleni ylös,että osaan tulla toistekkin. kauniita kortteja ja villasukkiakin ja mitä kaikkea löytyikään,kun tätä selailin:)

  VastaaPoista
 4. Ihanan kesäisiä ja kauniita kortteja!

  VastaaPoista