sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Jouluista askaretta

Vauhtia riittää aina vaan. Kävimme nuorimman tyttäremme kanssa kahden yön visiitillä Budabestissä. Kiva reissu ja jalkapohjat arkoina ja matkalaukut täynnä palasimme viime yönä kotiin. Tytär kun on mestari löytämään ne edulliset ostospaikat  :) Lapsillekin löytyi vaikka mitä pakettiin laitettavaa. Ostoksemme taisivat olla suurin osa 3,50 ja 7 euron välillä. Eihän voinut olla ostamatta kun paitaa ja puseroa oli 3,50 euron hintaan  :)
Metrokin tuli tutuksi, en taida koskaan ollut matkannut metrolla. Muutama askartelukauppakin tuli vastaan ja jotain pientä tuli ostettua sieltä.
Nyt mieli teki jo kovasti askartelupöydän ääreen ja teinkin muutaman suklaalevyn päällisen toiselle tyttärelleni.
Sitten tein nopesti lahjakortille tai arvoille kuoren. Minulla oli hieman isompia valmiita kirjekuoria, 12x 19 cm. Siihen vain laitoin ruskean pohjapaperin ja aaltopahvia, kuvan , Magnolian stanssatun kukkasen , timantin sen keskelle ja koukeroita . Kimalletta lopuksi hieman  :)
Nopea ja hauska tehdä tällainen kuori.


Tässä muutama kuva, jotka vauhdissa kerkisin kuvata kännykälläni. Budabestiin kyllä mennään joskus rauhassa katselemaan tarkemmin niitä ihania linnoja, kirkkoja ja rakennuksia ja myös siltoja. Kolme päivää on kyllä aivan liian lyhyt aika, viikko siellä pitäisi olla.

Joulu lähestyy ja Päijänne vielä lainehtii mökillä...


 
Ja nyt kipin kapin nukkumaan ja aamulla pullataikinan tekoon....

2 kommenttia:

  1. Ideat ne vaan viel sinulla jäljel on ;) Lumesta ei näköjään Budapestis tietoakaan, säitä netistä katsoin niin väitti et olis siel kuitenkin ollut pakkasta:)Kyllähän se kolme päivää on aivan liian vähän!
    Pääsette vielä sitten saunasta uimaan?!!!

    VastaaPoista