sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Vintage joulua

Kyllä tämä korttien teko on IHANAA. Ei tarvitse kuin istua pöydän ääreen , niin kortti on jo melkein valmis :) Kyllä tuo tauko teki hyvää, pää pursuaa ideoista. Ja kun vielä postipoika on jostain kumman syystä tipautellut kaikkea ihanaa uutta postilaatikkoon, niin mikäpä on tehdessä :)
Tässä kortissa käytin uutta Stampendousin Saint Nick leimasintani. Kuvan laitoin jostain mainoslehdestä ottamani ostoslistan päälle. Kuuset alareunaan ja vielä niiden eteen uusella Memory Boxin porostanssilla tehdyt porot. Tämä kortti ei tarvinnut kimalletta, pienet hopea tähdet vain tekstin viereen.Tällä osallistun I`ts all about the vintage #33 haasteeseen.Nyt olen iloisesti yllättynyt ! Olen saanut ensimmäisen kerran tunnustusta kun korttini on valittu Top 3 joukkoon It´s all about the vintage 32 haasteessa. Kiitos paljon valitsijalle !!!!
Illallla tein työtä että olisin saanut napin tuonne sivun laitaan, mutta ei tää mummo osannut...


Tähän tämän nyt sain...

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana kortti! Onnea Top3:sta!
  Saanko neuvoa millä saat TOP3 kuvan sivun laitaan? :)
  Tallennat kuvan ensin omiin kuviisi. (Paina hiiren oikeaa näppäintä ja sitten kohtaa "Tallenna kuva nimellä") Siitä se siirtyy omiin kuviisi ja tallennat sen sinne. Sitten menet blogin "Ulkoasu" kohtaan ja valitset "Lisää gadget" Sitten rullailet niin kauan että tulet kohtaan "Kuva.Lisää kuva tietokoneesta tai verkosta."Plussan kuvaa painamalla saat valikon esiin. Nyt painat kohtaa "Valitse kuva tietokoneeltasi" ja etsit sen tallentamasi kuvan omista kuvistasi. Sitten vaan tallennat ja sitten pitäisi kuvan olla sivupalkissasi. Sitäkin saa sitten siirrettyä vaihtamalla gadgetin paikkaa.(raahaa gadget toiseen paikkaan) Olen aikoinani Bloggerin kanssa niin tapellut että homma jo hoituu ja mielelläni autan muita. Jos tulee lisää kysyttävää tai homma ei onnistu niin voit kysyä neuvoa:nannaliina@wippies.com

  VastaaPoista
 2. Kiitos Nanna ! Niin helppoa se on kun osaa :) Nyt se on tuolla sivussakin ensimmäisenä..

  VastaaPoista
 3. Onnittelut voitosta!
  Tämäkin kortti on niin komea että!! Hienosti olet tehnyt kolmiulotteisuutta lisäämällä tavaraa tavaran päälle.
  Kokonaisuus silti rennon rauhallinen.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut valinnasta! Ja kerrassaan upea on tämäkin kortti :o) Kiva kun osallistuit vintagehaasteeseemme :o)

  VastaaPoista