perjantai 13. joulukuuta 2013

13.pv ja uusi hotelli

Täällä sitä nyt istutaan hotellin aulassa netissä. Täällä ei saa nettiä huoneeseen, niin täytyy nyt vaikeamman kautta koettaa jotain tänne laittaa.. Tyttö laulaa tuolla nurkassa joululauluja...
Toiset istuvat lentokoneessa matkalla kohti koti Suomea.
tämä hotelli on tosi hieno, huonekin luxusta  :) Laitan bloggauksen loppuun muutaman kuvan, niin näette  :)

Tässä ensin 13. päivän joulukalenterin kortti, joka on Manumiinan käsialaa.. Elli valitsi sen aamulla jäljellä olevista korteista.

Söpöliini 2/3
Niin minustakin on...:)
 
Tässä sitten muutama kuva huoneesta ja ulkoa.
 
Oletteko ennen nukkuneet sängyssä, josta näkee mitä vessassa ja suihkussa touhutaan :))
HIH;HIH

 
  
Joulutunnelmaa aulassa

3 kommenttia:

 1. Tuo veski on kyl hyvä, ette pääse salaa asioille :-)) Ihania kuvia, me täällä vaan tuulkten tuiverruksessa oltu. Sysmässä tänään melkein koko kylä pimeenä aamusta klo9 asti, radiota kuunnellessa saivat kaupat auki klo 16 jälkeen. Aikas autiota oli kun poikkesin kylässä kahvilla...velipojalla...siellä oli sentään sähkö, 9 km keskustasta...no olihgan se sitten illalla katkennut sielläkin. Velipoika sanoi et just eilen kerkes ottaa ed. myrskyn puut pois metsästä :-( Eli pysykää siel vaan:-D

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti.
  Nautinnollista viikonloppua teille.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa, että olet päivittänyt blogiasi myös matkalla. Minulla aukesi tänään luukusta sinun korttisi ja siitä sainkin ajatuksen piipahtaa katsomaan, onko blogissasi matkan aikaisia postauksia.
  Kylläpä teillä näyttää hotellissa ihanalta - varmasti nautitte! Totta puhuen kyllä tuntuisi oudolta istua pytyllä ihan kuin näyteikkunassa :)

  VastaaPoista