lauantai 28. joulukuuta 2013

Home sweet home !

Mukava olla kotona taas !!!  Yöllä tulimme lähes 9000km matkaa takana... En jaksanut kuin vähän postia tutkailla. Mukavaa postia olikin paljon , kun kaikki joulun postit olivat pöydällä.  Neljän tunnin yö unen jälkeen heräsimme Isännän kanssa neljältä. Eihän se ihme ole kun Thaimaassa kello oli jo yhdeksän. Kylläpä täällä onkin pimeää ja synkkää päivälläkin... Onneksi lämpötila ero ei ollut kuin 25 astetta  :)

Enkulilta varailin ATC-kortteja reissussa surffaillessani ja kortit olivatkin jo tulleet. Tällaiset ihanuudet paljastuivat kuoresta.
Kuvat ei vaan ole oikean värisiä, kun oli liian hämärää kuvata.... Luonnossa ovat vielä upeampia kuin kuvissa.

Tämä on Ellin valitsema Kultaa

Enkelin timantti

Kahdestaan
 

Kissan uni

Talvi pesä
 
 
 Tämä on Tantta 5- haasteen  kortti, jonka Aino oli lähettänyt minulle.Kiitos Enkuli ja Aino !!!!

Kyllä väsyttää jo kauheasti. Elimistö ennätti jo tottua 5 tuntia Suomen aikaa edellä olevaan rytmiin. Täytyy nyt pinnistellä vielä nukkumaan menoa, jos sitten nukkuisi aamulla edes kuuteen saakka...

Kyllä minä reissussa vähän askartelinkin. Tein siivoojalle rasvapurkin pahvirasiasta koristellun rasian, jonka täytin suomalaisilla suklaakarkeilla. Leikkelin kirjaimia mainoksista ja tein niistä hyvän joulun toivotukset.Rasian päällystin joulukalenterista tulleilla käärepapereilla. Enhän tietysti harmikseni muistanut kuvata sitä. Mutta hieno tuli :) 

Sitten tein koristelua vaille muutaman ATC-kortin. Ne kuvaan ja julkaisen myöhemmin.

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille !

 

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa niin harmaaseen kotomaahan...ja sitten vaan unta putkeen :-)))

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa kotiin. Onpas kiva, että korttini olivat mieluisia.

    VastaaPoista