sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Ruusuin ja kukkasin

Amalian maaliskuun haaste on Ruusuin ja kukkasin.  Siihen osallistun ruusuisella pohjapaperilla tehdyllä kortilla. Kukkasia ja ruusuja löytyy kortista enemmänkin  :)


Meillä on meneillään tämännäköinen projekti. Olisin halunnut maalata katon valkeaksi, mutta Isäntä ei suostunut...Maalasin kuitenkin verholaudan valkoiseksi ja sekin valosti huonetta kummasti. Vanhat tapetit revin pois seinistä ja ensi viikolla ehkä saamme uudet tapetit tilalle.Minun pöllöni vielä istuu takkaseinällä :) Tämänkin seinän meinaan maalata valkoiseksi.Sitten on vielä patterin vaihto uuteen ja parketin hionta. Sitten onkin remppa olohuoneessa valmis...


Moni varmaan ihmettelee, mistä olen tämän pöllön saanut. Sen tarina on tällainen :
Varmaan 20 vuotta sitten Isäntä lähti aikaisin aamulla käymään keskustassa ja kun tuli kotiin sanoi että risteyksessä oli pöllö jäänyt auton alle. Kysyin mitä teit sille ? Vastaus potkaisin ojaan.. Mene hakemaan se.
Niin hän kävi hakemassa tämän ja se todettiin hyväkuntoiseksi. Laitoimme sen moneen muovipussiin ja pakastimeen. Kun löysimme täyttäjän, niin veimme hänelle ja jonkin ajan kuluttua saimme kotimme koristeeksi upean pöllön. Taitaa olla Suopöllö, ainakin kuvista olen niin päätellyt ??


Mukavaa sunnuntaita kaikille !
Pieni lumenhärmä on yöllä satanut. Kaippa se päivän aikana taas sulaa pois...


2 kommenttia:

  1. Kaunis kortti!
    Mukavia remppahetkiä :)

    VastaaPoista
  2. Täällä suuri pöllöfani kiittää ja kumartaa upeista korteista. Kiitoshalit myös Ellille.
    Oma kirjeeni lähti postiin tänään.

    VastaaPoista