sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kisat onnellisesti ohi

Nyt on kisat onnellisesti ohi.
Eilinen kisa oli taas jossain antiikinaikaisessa maanjäristyksen tuhoamassa kaupungissa. On vaan kuviteltava kuinka hieno paikka on ollut kukoistuksen aikanaan ja ihmeteltävä kuinka kaikki on tehty ilman koneita.
Kisat menivät loistavasti siellä. Elli suunnisti koko radan itse. Parissa kohtaa katsoin karttaa hiukan ja neuvoin häntä  Hyvä että vauhdissa pysyin mukana... Lopputuloksena neljäs sija, niin kuin kaikissa muissakin osakilpailuissa paitsi siinä toisessa, jossa pummailtiin... yhteistuloksissakin hän oli neljäs.
Tytär suunnisti myös sijalle neljä yhteistuloksissa.
Isäntä pystyi myös suunnistamaan eilen ja tänään. Nyt vain sitten kunnolla parantamaan jalka terveeksi. Ellillä oli riemun aihetta eilin kun voitti papan maalisuoralla sekunnilla  :)
Toiset lähtivät pelaamaan tennistä ja jäin odottamaan Iidan heräämistä päikkäreiltä.
Huominen päivä vielä katsellaan ja palautellaan täällä. Tämä viikko on ollut viileämpää keliä, villatakki on saanut olla päällä koko ajan. Ei ole tarvinnut aurinkotuoleilla lojua mutta eipä olisi kerinnytkään... Hieno kisareissu on taas ollut ja tiistaina palaamme kotiin.

Tässä kuvia raunioista :Elli ja hieno pylväänpää


Antiikinaikainen teatterikatsomo

Miesten palkintojenjako


Paikallinen suunnistuskauppa
 

2 kommenttia:

  1. Upea kuvasarja.
    Ellikin poseeraa siellä prinsessana.
    Mukavaa laskiaissunnuntain jatkoa.

    VastaaPoista
  2. Kivat kuvat, vaikuttaa melkein antiikin ajoilta nuo kiviryhmät. Kauppa se on joka kannattaa vaikka taivaan alla. Onnea niukasti palkintojen ulkopuolelle jääneille :-)

    VastaaPoista