torstai 14. elokuuta 2014

ATC-kortteja lisää

Mökillä oli kiva tehdä näitä pikkukortteja :)  Vähän vaiheessa onkin vino pino  :) Tässä nyt muutama valmis kortti.

Sinisiä unelmia ( Varattu Enkulille )

Ajatus

Poseeraus

Odotan sinua ( Varattu Enkulille )

Ruusuiset unelmat

Minä taisin nyt olla vähän romanttisella tuulella nimien suhteen :) No eihän tuo ihme ole...meillä on hääpäivä huomenna. ♥ 44 vuotta tulee täyteen.♥ Uskomatonta !!!!! Nuorena kun menee, niin kerkiää. Kaikenlaista on mahtunut näihin vuosiin. Onneksi kuitenkin suurin osa hyviä muistoja.  
Ajattelimme lähteä  "häämatkalle" Turun suuntaan siskoa moikkaamaan ja shoppailemaan.Täytyykin etsiä netistä, mitä askartelukauppa tarjontaa sielläpäin on.. Lauantai iltana onkin sitten pienet tai suuret pippalot ?? siellä. Nähtäväksi jää. Kutsu on tullut Iltamiin..
Taidetaan lähteä jo tänä iltana Tampereelle ja pyöritään huominen siellä.

Mukavaa päivää kaikille !!3 kommenttia:

 1. IIHANAT. Eilen juuri laitoin blogiin Ellin ja sinun korttisi. IHANAT, KIITOS.

  Laittaisitko jo uuden kuoren minulle odottamaan, koska haluaisin ahneena heti varata Odotan sinua ja sinisiä unelmia kortit.

  VastaaPoista
 2. Kuorma-auto lähtee myös sinulle.
  Paljon onnea huomiselle hääpäivälle! Seuraavan kerran kun tulet Turkuun, niin jospa vaikka nähtäisiin, kun ATC-korttien livevaihdot ovat aina niin kivoja. Minä otan ihan kohta suunnan mökille pois Turusta :)
  Presento on mukava askartelukauppa Turussa Kauppiaskadulla. Klemmarikellari on myös avannut pienen myymälän nettikaupan lisäksi. On auki tiistaina ja torstaina iltapäivisin, mutta ilmeisesti myös muina aikoina ennalta sovittuna. Myymälään on kyllä jonkin verran matkaa keskustasta.
  Aurinkoista päivää ja hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Varasin sinulle portti kortit. Preeriankukka meni Raija-Annikille (oli etuoikeutettu varaamaan, koska olen niin monta korttia velkaa). Lupaan askarrella sinulle oman erilaisen preeriankukan samasta kuvasta.

  VastaaPoista