tiistai 26. elokuuta 2014

Hyppelyhaaste

Sain Susannalta "Hyppelyhaasteen". Tämä haaste kiertää kuulemma askartelupiireissä ja käsillä tekevien luovissa blogeissa. Siihen kuuluu 6 kysymystä, johon vastataan ja sitten voi haastaa seuraavat kolme blogia. Tässä kysymykset ja vastaukseni....


1. Mitä teen juuri nyt ? :  Siivoan työhuonettani.. Samalla tulee paljon ideoita tarvikkeiden tullessa esiin. Mutta kun vaan muistaisi kaiken , kun aloittaa askartelun."Mömmöily " purkkeja olen laittanut esille...

2. Kuinka kauan minulta menee työn tekemiseen? : Välillä ei synny sitten millään mitään, välillä taas kaikki sujuu kuin tanssi...Hetkessä valmista...  Yleensä ATC-kortteja tulee monta illassa ja korttikin valmistuu illassa. Mökillä olen laittanut pohjapapereita valmiiksi korttipohjiin, niistä tulee nopeastikin sitten kortti.

3. Mitä tarvikkeita käytän mieluiten juuri nyt ? : Pitsit ovat nyt hyvin näkysällä, niin niitä, ja muita nauhoja, stanssattuja juttuja, kimalleliimaa :)

4. Miten luon? :Yleensä vain istun ja katselen kamojani. Sitten luomistyö alkaa spontaanisti. Nyt kyllä täytyisi opetella kunnolla tuota "mömmöilyä  :D

5.  Miten inspiroidun? : Tykkään haaste jutuista...Toisten blogeja katselemalla ja nappailemalla jonkun idean...Lehdistä pongahtaa joku kuva tai pohja johonkin työhön ja varsinkin ATC-kortteihin, joihin olen hurahtanut :)

6. Mikä on minulle tyypillistä ? : Olen kai harakka, kun en osaa olla tarttumasta erilaisiin kimalle juttuihin. Tökötän sitä melkein kaikkiin kortteihin.

. Tässä olivat minun vastaukseni :)  Sitten kuuluu haastaa kolme askartelijaa. Olen kanssa huono haastamaan ja vastaamaankaan.... Tämä on teille haastetut vapaaehtoista :) Vastatkaa jos kerkiätte, kivahan vastauksia olisi lukea :)

Haastan Manumiinan , Grannen ja Hilun. En tiedä , vaikka teitä olisi jo haastettukin...

Kiitos Susannalle haasteesta !

Jokin aikaa sitten löysin Rautakaupasta valkoisen puulaatikon. Tuunailin sitä tyttärelleni, joka vei sen ristiäislahjaksi. Tästä tuli muistojen laatikko. Vauvan kuvia voi sitten noihin valokuva paikkoihin laittaa.
Saman lailla koristelin "iltamajuhliinkin" toisen laatikon, mutta valkealla pitsillä ja tämäkin oli muistojen laatikko :)2 kommenttia:

  1. Kiitos Ane kun otit haasteen vastaan ;)) Kivaa oli lukea vastauksesi! Mukavaa keskiviikkoa sulle!

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus ja ooohhh tuota muistojen laatikkoa.

    VastaaPoista