tiistai 9. helmikuuta 2016

Oi tuota ihanaa Enkulia...

Vaihdoimme Enkulin kanssa kaksi korttia. Sain ne jo perjantaina, mutten ole kerinnyt julkaista niitä aiemmin.
 Tällaiset ihanuudet sain taas kansiooni aarteekseni.

Veden yllä

Lotus

Sain myös tällaisen ihanan värikkään ystävänpäivä kortin. Tässä on todellisuudessa vielä kirkkaammat värit, Ei ole hyvä kamera kun ei hämärässä tule oikean värisiä kuvia tai sitten en osaa vaan kuvata :)


Paketista löytyi myös aivan ihana Trooppinen Paratiisi värityskirja , jossa on toisella sivulla aina jokin mietelause. Kaikkea se Enkuli keksiikin :) Kunhan saan tämän tyhjennys projektin valmiiksi, niin evakko asunnossa ensimmäisenä iltana istun jalat kylvyssä ja värittelen :)
Sitten paketista löytyi Ellille ja Iidalle kaikenlaista kivaa.  Kuin joulu olisi tullut uudelleen :)
Enkuli antoi heille haasteeseen osallistumisesta erikoispalkinnot..
Kyllä tytöt riemastuivat eilen illalla , kun kävimme heidän iskän synttäreillä ja veimme paketin heille . Kaikessa sovussa he heti tiesivät, mikä oli itselle :) 


Kiitos Enkuli tuhannesti ja halit kummaltakin  !  ♥ ♥ ♥


Kiitos paljon ihana Enkuli näistä ihanuuksista !  Haleja minultakin :) ♥

Olen niin väsynyt, etten uskaltanut mennä sohvan nurkkaan, en olisi päässyt ylös sieltä. Kaikki nostelu ja kantelu tuntuu selässä. Varmaan sata kertaa kiipesin tänäänkin yläkerran rappusia ylös ja alas. Kaksi huonetta on jo aika hyvällä mallilla. Uuteen asuntoon ollaan jo viety tavaraa. Jospa huonekalujakin saataisiin jo huomenna pois tieltä. Onneksi kaikkea ei tarvitse viedä sinne ja onkohan niin , ettei niitä tavaroita edes tarvittaisi, mitä ei sinne viedäkään......

Mukavaa viikkkoa kaikille erikoisista keleistä huolimatta ! Meillä ainakin on aivan kamalat kaljamat, hyvä että pystyssä pysyy  :)


2 kommenttia:

  1. Kivaa, että tykkäsit korteista ja ajattelin sinua värittämässä ja rauhoittumassa kaiken tuon hässäkän jälkeen.

    Ihanaa, että tytöt osasivat jakaa paketin. Höyhenkynä jäi harmittamaan, koska niitä oli kaupassa vain yksi, mutta tytöt varmaankin kirjoittavat vuorotellen. Kiva jos tytöt tykkäsivät palkinnostaan. Ihanat ja iloiset kuvat olet ottanut.

    VastaaPoista
  2. Enkuli on mestari yllättämään!

    VastaaPoista