maanantai 17. helmikuuta 2014

Talven riemuja

No niin, laukut rupeaa taas olemaan pakattuina... Joudumme :D, pääsemme, taas lähtemään suunnistusreissulle, tällä kertaa Turkkiin. On se mukavaa kun on tytär harrastaa ja vävy toimii muuten suunnistuksen parissa ja pääsemme mukaan lapsia hoitamaan :) Keskiviikko aamuna starttaamme. Ensin lomailemme muutaman päivän Sidessä ( kyllähän nuoret sielläkin tietysti kartat löytävät ) ja sen jälkeen on Maailman cupin kisat huipuilla Kemerissä. Siellä on suunnistusviikko samalla ja Isäntä ja tytär juoksevat siellä ja taitaapa Ellikin juosta.
Nyt en ota askartelutarpeita mukaan, kun kuitenkin on tiivisvauhtiset viikot edessä. Olen laittanut ajastimella jonkun postauksen ja yritän laittaa kuviakin matkalta.

Askartelu into on ollut kova ja kortit syntyvät itsestään :)Harmittaa vaan kun jää monta hyvää haastetta väliin :)
Illalla tein pari korttia ja laitan ne nyt tänne.Elli ja Iida ovat olleet mummolassa pari päivää ja olin luvannut että tehdään päällään seisova lumiukko. Viime vuosi jäi heiltä väliin lumen osalta kun olivat leireilemässä Espanjassa kolmatta kuukautta. Siksi Iidallekin se oli vallan ihmeellistä :)
No, meillä ei kyllä paljoa lunta ole ja tien reunoja kun pyöriteltiin palloa, niin just ja just saatiin pallot aikaiseksi. Mutta tosi likaiset pallot :) Hyvä että mummo jaksoi pallon nostaa toisen päälle, kun olivat niin painavia :)
 Saa nähdä, joko aamulla ukko on sulanut... Siinä se kuitenkin nyt kököttää Ellin ja Iidan kanssa3 kommenttia:

 1. Minulta pääsi nauru, on tytöt pyöritelleet hienon lumiukon...idea on tuokin kun pittää hänen päällään seisoa:-))
  Upeat kortit, ihana tuo leimasin tuo merimiespoika kiharoineen, luulisin et hää poika on:-DD
  Mukavaa matkaa koko jengille ja voittoja sitten vaan:-D

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavia kortteja nämäkin! Etenkin tuo alempi korteista miellytti omaa silmääni valtavasti... kaikin puolin hurjan kaunis! Ja lumiukkonen ihan huippu! :D
  Oikein ihanaa matkaa teille! Nauttikaa! :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kortteja ja hauska lumiukko!
  Mukavaa reissua!:)

  VastaaPoista