maanantai 24. helmikuuta 2014

Terveisiä!

Terveiset Sidestä !
 Täällä nyt ollaan oltu neljättä päivää. Tulomatkalla oli hankaluuksia, kun emme päässeet laskeutumaan Istanbulin kentälle sumun takia. 40 minuuttia kierreltiin Istanbulin yllä ja polttoaine rupesi loppumaan, kapteeni päätti laskeutua Burcan sotilaskentälle. Siellä ei päästy koneesta ulos ja muutaman tunnin päästä lähdettiin Ankaraan. Siellä kentällä odottelua taas muutama tunti ja sitten lento Istanbuliin, jonne saavuimme yöllä yhden jälkeen. Yö kuluikin penkillä nukkuen, Ihmeesti sitä lapsetkin pärjäsivät....Uusien lentolippujen saamisessa kovaa vääntöä, kun ei meinattu mahtua mihinkään koneeseen, mutta sitten löytyikin paikat 10.50 lähtevään koneeseen ja niin pääsimme perille 18 tuntia myöhässä. Lentoja tänne lähti useita tunnissa kun ylimääräisiä oli monta...

Täällä ollaan keritty käydä suunnistamassa ja joka päivä on tennistä pelattu... Siden raunioita ja vanhaa kaupunkia käytiin myös tutkimassa. Aika vaikuttavaa nähtävää... Sää on ollut aurinkoinen ja päivisin kesäinen, mutta illat ovat vielä viileitä.
Huomenna siirrymme Kemeriin ja kisat alkaa !
Tässä vielä jokunen kuva täältä.

Kaksi ensimmäistä on hotellin aulasta kuvattuja.


 

2 kommenttia:

  1. Oi ei, kiviä ainakin riittää!!! Onnen potkuja suunnistajille :-))

    VastaaPoista
  2. Olipas seikkailua! Luulin ensin, että kukkakimppu on tekemäsi, mutta selvisihän se sitten... Hyviä retkiä ja suunnistuksia sinne!

    VastaaPoista