perjantai 28. helmikuuta 2014

Kaksi kisaa kisailtu

Terveiset Kemeristä !
Eilinen kisa oli korkealla vuoren päällä. Hyvin kivikkoinen maasto ja eikös Isäntä nyrjäyttänyt jalkansa ja ei voinut osallistua tämän päivän kisaan. Ei tainnut eilen iltainen tanssi tehdä hyvää jalalle...
Ellillä eilinen kisa meni ihan hyvin , vaikka kilpaileekin 10 vuotiaitten sarjassa kuusi vuotiaana.
Tänään mummo joutui lähtemään perään katsojaksi ja eikös me yhdessä eksytty epäselvien polkujen viidakossa ja yhdellä rastivälillä meni 20 minuuttia :( 
Epäonni jatkui Ellin juostessa polulla ja tutkiessa karttaa vauhdissa , kun polun keskellä oli kuoppa ja sen reunalla röpelöistä kiveä. Siihenhän Elli kaatui ja kädet meni verille. Itkuhan siinä tuli . Siitä selvitessä lähdettiin jatkamaan matkaa ja vastaan tuli kilipukki lauma, sitäkin piti vähän ihmetellä  :)
Ihmeen taitava Elli on jo menemään kartan kanssa metsässä, mutta uskallus ei aivan riitä yksin menemään... mutta onhan hänellä taitavat opettajat :)
Elli pääsi johonkin nauhoitukseen, olikohan lie telkkari vai jokin paikallinen urheilukanavan nauhoitus. Lähtöä kuvattiin tarkasti ja rastimääritteiden laittoa. Myös maalissa haastateltiin, muttei Elli ymmärtänyt mitä. Sanoi vaan ettei ymmärrä :)  Muutenkin tytöt ovat olleet huomion kohteina vaaleina tyttöinä ja valokuvia on otettu kovasti moneen kameraan.
Huomenna ensin mennään katsomaan huippujen kisa ja sen jälkeen on omat kilpailut. Toivottavasti Isännän jalka jo huomenna kestää metsään menon.


 
Siivooja oli sillä aikaa taiteillut pyyhkeistä hienot ankat sängyn päälle :)


 
Ja ruoka maittui rankan päivän päälle .

2 kommenttia:

  1. Sisukas tyttö, että jatkoi vaikka kaatui. Onnea hyvästä suorituksesta ja mukavaa viikonloppua teille.

    VastaaPoista