maanantai 30. kesäkuuta 2014

Joulukortteja edelleen

Ilmat ei nyt vaan meinaa lämmetä kesäisiksi. Sunnuntaina kokoilin mökillä kauan sitten  ostamiani 3D-kuvia. Ukkonen kumisi kauempana ja vähän väliä satoi. Eipä tullut ulkona puuhastelusta mitään. Kylmää vielä lisäksi, mutta onneksi sisällä takka lämmitti :)
Näihin kortteihin käytin taas vanhoja cd-levyjä, joita olin "paistanut "mikrossa. Lisäksi kulma ja reuna tarraa , teksti ja pala ruusupitsiä:  Yksinkertaisen näyttäviä kimalluksineen tuli.4 kommenttia:

  1. Tulipas nättiä!! Miten niitä levyjä paistellaan??

    VastaaPoista
  2. Hienot noista tuli. Sinä oletkin paistellut vähemmän kun on vaan "tiplat". MerjaHannelelle tiedoksi itse paistoin syvällä lautasella vettä ja siihen levy, en muista enää aikaa, katso välillä...ei kauaa...hajua tulee kyllä huusholliin. Minä paistoin niin että tuli ihan viivat näkyviin...varo vesi on kuumaa älä polta:-))

    VastaaPoista
  3. Joo, minulla kävi noitten kanssa niin, että unohdin veden kokonaan. Laitoin vain talouspaperin päälle ja paistoin. Osasta tuli NIIN kauniita kun viivat tuli ruskeiksi. Kaikki levyt ei tulleet samannäköisiksi, osaan tuli tuollaisia tiploja vain. Ihan hienoja nekin. Haju oli kyllä mahtava :))

    VastaaPoista