sunnuntai 3. elokuuta 2014

ATC- kortit Enkulin haasteeseen

Onpa kiva olla kotona nyt vähän aikaa,  kun ollaan oltu ainakin kuukausi pois kotisängystä. En kyllä tiedä ollaanko sitä nytkään yötä  kotona, jos vaikka taas mentäisiin mökille ??? Isännällä on kyllä huomenna työhommia ja aamulla aikaisin täytyy kuitenkin palata kotiin.
Sisko tulee huomenna Turusta kyläilemään ja olisihan mökillä kivempi olla kun säätieto lupaa yli 30 hellettä... Siis rampataan kodin ja mökin väliä  :)
Mökillä ei netti toimi kunnolla, on niin hidas ja katkeilee. Onkohan vika mun puhelimessa, josta jaetaan yhteydet...Kuvien latauskin on niin hidasta.
Ellin kanssa tehtiin muutama ATC-kortti Enkulin musiikki haasteeseen , jossa tehdään työ kappaleen Lohtu-Live Aid  Uusi Lastensairaala 2017 inspiroimana.
Minä nappasin nimen Lohtu ja siitä tein kaksi korttia. Elli teki yhden kortin. Elliltä tuli kiva idea käyttää kahvipussin reunasuikaleita pohjaan...
Me ollaan aloitettu  kahvipussikassin teko ja Elli leikkasi ja ompeli koneella suikaleet yhteen Nyt jäi minulle suikaleitten taittelu kapeiksi. Saa nähdä milloin valmistuu ?  Pussista kun jäi aina noin sentin levyiset suikaleet yli, niin niitä Elli sitten käytti kortissaan...

Tässä meidän työt :)

Lohtu 1/2 Varattu

Lohtu 2/2 Varattu

Pienen elämää , Ellin kortti  Varattu


6 kommenttia:

 1. Ihania kortteja! Kävin pitkästä aikaa katsomassa sun vapaita korttejasi ja siellä on niiiiin paljon upeita luomuksia, että ahneena haluaisin vaihtaa sulta seuraavat jos mahdollista: Sinisiä siipiä, Intiaani, Kukkia poimin, lupaan olla se ainoa, tuikkutähti 2/2 ja pöllö 3/4? Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Oi oi miten upeita ja ihanasti olette saaneet biisin tulkinnan tehtyä. Laitan molemmille kolme yhteistä arpaa arvontakannuun.

  Onnea onnea arvontaan.

  Tekisi mieli varata kaikki, mutta olen jo nyt tosi mosta korttia velkaa. Minulla tuli tosin kuukausi saikkua neljän viikon lomani jatkeeksi. Mursin nimittäin nilkkani toiseksi viimeisenä lomapäivänä. Laitoin pyykkiä saunaan kuivumaan ja laskeuduin takaperin saunan lattialle. Polkaisin jotenkin pahasti ja poks. Uskomattoman huono tuuri. Jalka on tosi kipeä ja kipsi yltää lähes polveen asti (huh hellettä). Varmasti on pakko askarrella ja askarrella jalka ylhäällä tyynyn päällä, eittei tulisi suru puseroon.

  VastaaPoista
 3. Varaan sinulle haluamasi kolme korttia. Sinulla on 7 varausta, Minulla aitaa jo olla enemmän.

  VastaaPoista
 4. Voi miten kivoja kortteja ja se vasta on mukavaa, kun on askarteluseuraa :)
  Meilläkään ei netti toimi mökillä kuin satunnaisesti ja katkeillen, siksi kesäaikaan pääsen päivittämään omaa blogiani ja lukemaan muiden blogeja vain satunnaisesti.
  Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Kyllä olette tehneet hurmaavat kortit.

  VastaaPoista