torstai 29. syyskuuta 2016

Terveisiä pitkästä aikaa

Terveiset täältä Espanjan lämmöstä !
Evakko asuminen loppui ja tavarat saatiin kotiin sisälle ennen reissuun lähtöä. Enpä olisi uskonut että evakkomatka venyi niin pitkään. Sielläpähän odottavat kotiin paluutamme.
En malttanut olla ottamatta askartelukamaa mukaan, kun en ollut pitkään aikaan kerennyt tekemään mitään askartelujuttuja. Toissapäivänä tein muutaman Atc-kortin. Tässä kaksi niistä.
Pohjalla on koivunrunko servettiä ja sen päällä silhuetti kuvaa.

A little bird 1/2  Varattu

A little bird 2/2

Tänään ajoimme renfellä Torremolinokseen. Täällä taas espanjalaisten karnevaalit käynnistyvät kun näkyi jo juhlapukuisia naisia.
Yritin metsästää kiiltokuvia, mutten vielä onnistunut. Jotain muita löytöjä tein  1,50 euron kaupasta :)


Torremolinokseen oli laitettu lisää kävelykatuja ja patsaita. Oli kyllä hyvin vilkastunut elo siellä. Liekö vaikutus alkavilla karnevaaleilla ?Kukkaloistokin on vielä pysynyt hyvänä, vaikka syksy täälläkin lähenee.


Kelit ovat olleet ihanan lämpimät ja aurinkoiset koko viikon. Nukuin ensimmäisenä yönä 11 tuntia, joka on minun enkkani :) Yleensä nukun 6-7 tuntia.  Kai sitä väsymystä oli sitten viime viikkojen aikana kertynyt.
Eilen oltiin laulamassa karaokea Tauskin baarissa. Kylläpä oli hyvä vetäjä ja hyvät laitteet :)
Illalla menemme tämän hotellin alakertaan laulamaan. Saa nähdä pärjääkö eiliseen...
Polvi on vähän taas kiukutellut selän parannuttua. Se tuntuu vain kävellessä, muuten pääsen vaikka mihin solmuun ja kyykkyyn :)  Isäntä sanoikin että tarvitsen kohta rollaattorin :) :) :)  Mutta kyllä se taas tästä menee ohi.

Ihanaa eloa ja mukavaa syksyä sinne, vaikka myrskyä taitaa taas luvata...

2 kommenttia:

  1. Kiitos terveisistä! Lämmintä on meilläkin. Eilen mökillä 17,9 taisi olla korkein lämpötila, yötkin ovat olleet tosi lämpimiä.
    Upeat ATC-kortit olet tehnyt!

    VastaaPoista