sunnuntai 30. elokuuta 2020

Syksyn satoa

Taas innoissani tein TJK- haasteeseen kortteja. Mutta taas jälkijunassa  😊 Miten ihmeen kiireistä on tää eläkeläisen elämä 😀   Kun ei kerkiä mitään.

Jospa nyt ensi viikolla saisin kortit ajoissa..

Tällaiset puutarhan antimet  tulivat korteistani

Syyssatoa
                                                                Puutarhan antimia
                                                                        Ihana syksy  ( tämä mennyt Ullalle )

Viime viikko oli hyvin kiireinen. Isännän kanssa kasattiin puutarha vaja tontin perälle. Kaikkea muutakin piti saada tehdyksi kun hänllä oli napatyra leikkaus perjantaina. Nyt ei sitten nostella kuin maitopurkkia . Hänellä oli sama leikkaus toukokuussa ja silloin ei huomattu että olikin toinen ja isompi silloin korjatun tyrän yläpuolella . Toivottavasti nyt sitten tuli kuntoon 💔
Tänään olimme tyttöjen kanssa suunnistuksen SM-kisoissa Kärkisten sillan takana.
Hyvin meni. Tia oli 5.omassa sarjassaan, vaikka teki 4 minuutin pummin yhdelle rastille, oli silloin johdossa ja edellä Inga Dambeakin 8 sekuntia. Kyllä häntä harmitti se pummi .
Mia oli 6.pari minuuttia kärkeen sarjassaan. Epäröi kestääkö nilkka juosta. Se oli teipattuna ja vielä nilkkatuki päällä. Onneksi kesti. 
Jospa nyt ensi viikolla kerkiäisin tehdä omia juttujakin, kun taitaa olla vähän sateistakin...

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


3 kommenttia:

 1. Ihanuuksia olet askarrellut. Onnittelut tytöille hyvästä menestyksestä.

  VastaaPoista
 2. Kauniita syksyisiä kortteja 👍
  Kaikkea hyvää teille 💖 ja onnea tytöille 😊

  VastaaPoista
 3. Apua, sinähän olet tehnyt vaikka ja mitä, hienoja kortteja roppakaupalla. Suunnistajanaisille onnea!! minä tässä oottelen pojanpojan rippijuhlia Hollolassa, pääsee taas ihanaan kirkkoon. Nyt taitaa olla pikkuseksi pilkottu päivät kun joka sunnuntai on kolmet konfirmaatiot kahden tunnin välein, on siinä papeilla kiirusta. Mukavaa viikonloppua ja isännälle paranemista:-))

  VastaaPoista